Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki bardağı görmek

Rüyada içki bardağı görmek

Rüyada içki bardağı görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, başarılarının tadına varacağına yorulur.

Rüyada içki bardağı gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden şüphe duyan kişileri haksız çıkartmalısınız.

Rüyada içki bardağı kırmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işarettir.

Rüyada bardaktan içki içmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki bardağı görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardakta içki görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada içki şişesi saklamak uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalettir.

Rüyada içki kusmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, birçok yeni fikir edinileceğine inanılır.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments