Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki bardağı kırmak

Rüyada içki bardağı kırmak

Rüyada içki bardağı kırmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki bardağı kırmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız zarifliğiniz nedeniyle sizi takdir edebilirler.

Rüyada içki bardağı kırmak rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş güç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki şişesi kırmak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada bardaktan içki içmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada bardakta içki görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada içki bardağı görmek istediği gibi yaşayacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, adını aklamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada porselen bardak kırmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardağı atıp kırmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada cam bardağı kırmak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, lüksüne de lüks katacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments