Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardaktan içki içmek

Rüyada bardaktan içki içmek

Rüyada bardaktan içki içmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına alamet eder.

Rüyada bardaktan içki içmek gördüyseniz:

  • Yardım bekleyen kişiler mevcut mal varlıklarınıza zarar verebilir.

Rüyada bardaktan içki içmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çok pişmanlık duyacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına inanılır.

Rüyada içki bardağı görmek istediği noktalara geleceğine, terfi alacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine delalettir.

Rüyada içki bardağı kırmak sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, kendini toparlayamayacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına inanılır.

Rüyada bardakta içki görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı içki içmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada içki şişesinden su içmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada evde içki içmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada zorla içki içmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments