Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde içki görmek

Rüyada elinde içki görmek

Rüyada elinde içki görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, dinamik olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, çok büyük paralar kazanacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, diplomalı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada elinde içki gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor.

Rüyada elinde içki şişesi görmek işlerin iyiye gideceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalet eder.

Rüyada elinde içki görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına delalet eder.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada içki içtiğini sanmak herkesin önünde olacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada içki doldurmak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına delalettir.

Rüyada şişeyle içki içmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayaller kurulacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmeye gitmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments