Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardakta böcek görmek

Rüyada bardakta böcek görmek

Rüyada bardakta böcek görmek mesleğine dört elle sarılacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada bardakta böcek gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Rüyada bardakta böcek görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardağa idrar yapmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına inanılır.

Rüyada cam bardak yediğini görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada bir bardak su görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Rüyada su bardağı yıkamak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına tabir olunur.

Rüyada lekeli bardak görmek işlerinde aksama olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada tepside bardak görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden bir bardak su istemek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, esenleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments