Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardağa idrar yapmak

Rüyada bardağa idrar yapmak

Rüyada bardağa idrar yapmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, güzel günlerin yaşanacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hedeflerini tutturamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardağa idrar yapmak gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Rüyada bardağa idrar yapmak ticarette şansının yaver gideceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardak içinde idrar görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrarını üstüne yapmak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada küçük idrarını yapmak sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivene idrar yapmak anne baba hayır dualarının alınacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrar testi yapmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokağa idrar yapmak çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, büyük bir başarının elde edileceğine alamet eder.

Rüyada halıya idrar yapmak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments