Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepside bardak görmek

Rüyada tepside bardak görmek

Rüyada tepside bardak görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, hayatının iplerini eline alacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada tepside bardak gördüyseniz:

  • Ciddi bir erkekle tanışabilirsiniz.Bu kişi sizi çok arzuladığnız mutluluk duygularını tattırabilir.

Rüyada tepside bardak görmek malların artacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada tepsi içinde bardak görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı tepsi görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir tepsi kurabiye görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta tepsi görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine tabir olunur.

Rüyada tepsi hediye almak sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tepsi börek görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, azap çektiğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepside kadayıf görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, herhangi zarara uğramayacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments