Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli bardak görmek

Rüyada lekeli bardak görmek

Rüyada lekeli bardak görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lekeli bardak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle vakit geçirmeniz boşluk hissini kapatabilir veya hayata farklı gözle bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada lekeli bardak görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada üzerinde leke görmek yeniden can bulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada diş lekesi görmek eksiklerinin farkına varacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzde kahverengi leke görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada suratta leke görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dilinde leke görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsünde leke görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada tavanda leke görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments