Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su bardağı yıkamak

Rüyada su bardağı yıkamak

Rüyada su bardağı yıkamak çeşitli kırgınlıklar olacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hatalarından erken döneceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su bardağı yıkamak gördüyseniz:

  • Hislerinizi veya belli bir amacınızla ilgili düşüncelerinizi paylaşmanız çözüm üretmenizi ya da tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada su bardağı yıkamak başarıların çoğalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kazançların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulaşık bardak yıkamak onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalet eder.

Rüyada bardak yıkadığını görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına işarettir.

Rüyada çeşmede bardak yıkamak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına inanılır.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada cam bardak yıkamak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, hastalıklarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli bardağı yıkamak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, mevki makam sahibi olunacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bardak bulaşık yıkamak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, işlerine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments