Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardak yediğini görmek

Rüyada cam bardak yediğini görmek

Rüyada cam bardak yediğini görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalettir.

Rüyada cam bardak yediğini gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler daha keyifli işlere yer açabilir.

Rüyada cam bardak yediğini görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine delalettir.

Rüyada cam bardağı kırmak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, elinin döneceğine delalettir.

Rüyada cam bardak satın almak sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırıldığını görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret eder.

Rüyada mavi cam bardak görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulur.

Rüyada cam bardakta çay görmek gelirinin çoğalacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam bardak çiğnemek rüya sahibinin şansının açılacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada cam bardak çay içmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments