Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bardak su görmek

Rüyada bir bardak su görmek

Rüyada bir bardak su görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir bardak su gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermeniz insanları size yardıma çekebilir.

Rüyada bir bardağa su doldurmak gözyaşına ve kedere boğulacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kırık su bardağı görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardaktan kana kana su içtiğini görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet eder.

Rüyada yarım bardak su görmek sadece kendisini düşüneceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, mallarının eksileceğine delalettir.

Rüyada iki bardak su görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içi su dolu bardak görmek borcunu ödeyeceğine, zararlarını telafi edeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bardak su ikram etmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, dünya malının çoğalacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments