Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kupa kaldırmak

Rüyada kupa kaldırmak

Rüyada kupa kaldırmak istediği herşeye sahip olacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, isteklerini yerine geleceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kupa kaldırmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada kupa kaldırmak hastalıkların uzak duracağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine inanılır.

Rüyada kupa aldığını görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada bardak kupa görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işaret eder.

Rüyada kupa fincan görmek yakın akrabadan gelecek habere, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen kupa görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine inanılır.

Rüyada kupa bardak görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kupa çekmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulur.

Rüyada beyaz kupa bardak görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments