Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardağın kırık olduğunu görmek

Rüyada bardağın kırık olduğunu görmek

Rüyada bardağın kırık olduğunu görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, önünün kapanacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bardağın kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yetersiz kalmaktan kaçının.

Rüyada bardağı kırık görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada bardağın kırık olduğunu görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardak kırığı görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırıkları görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kısmetinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bardak atmak mesleğine dört elle sarılacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada bardak kırık görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, giderileceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cam bardağı görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kötü günlerinin biteceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalettir.

Rüyada kırık bardak toplamak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, rahat bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments