Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık bardak toplamak

Rüyada kırık bardak toplamak

Rüyada kırık bardak toplamak daima secde ve şükür edeceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kırık bardak toplamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konulara değişik bir perspektiften yaklaşabilirsiniz.

Rüyada kırık bardak toplamak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardak kırıkları toplamak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada bardak kırığı görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada kırık bardak atmak bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık bardaktan su içmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kırık cam bardağı görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kırık bardaklar görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments