Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık cam bardağı görmek

Rüyada kırık cam bardağı görmek

Rüyada kırık cam bardağı görmek zor zamanların geride kalacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam bardağı gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Rüyada kırık cam bardak görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına tabir olunur.

Rüyada kırık cam bardağı görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada cam bardak kırık görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırığı görmek muradınıza ereceğinize, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırıkları görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada kırık bardakla çay içmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, işlerini boşvereceğine işarettir.

Rüyada kırık bardak yemek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada bardağın kırık olduğunu görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments