Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak kırığı görmek

Rüyada bardak kırığı görmek

Rüyada bardak kırığı görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardak kırığı gördüyseniz:

  • Huysuz birine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada cam bardak kırık görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kırık bardak atmak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık bardak görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardak kırığı görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, düşmanlıkların biteceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam bardak kırıkları görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Rüyada kırık su bardağı görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kırık bardak bulmak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments