Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık bardak atmak

Rüyada kırık bardak atmak

Rüyada kırık bardak atmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kırık bardak atmak gördüyseniz:

  • Belli projelerde yer almadan önce, detayların üzerinden geçmeniz size bir hamle fırsatı verebilir.

Rüyada kırık bardak atmak düzenli bir işe kavuşulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırığı görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam bardak kırıkları görmek isteklerini yerine getireceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bardak kırıkları toplamak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, sorunların tamamen biteceğine alamet eder.

Rüyada bardak kırığı görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kırık çay bardakları görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kırık su bardağı görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, ün yapmayı başaracağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada kırık bardakla çay içmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments