Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak kırık görmek

Rüyada bardak kırık görmek

Rüyada bardak kırık görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, biraz dinleneceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine inanılır.

Rüyada bardak kırık gördüyseniz:

  • Kendinizi düşünüyorsanız, olayları büyütmemelisiniz.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine alamet eder.

Rüyada cam bardak kırıkları görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, bol bol hayır duası alınacağına, kısmetin ve şansın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık bardakta su içmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada kırık çay bardakları görmek işinin gücünün de rast gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, düşman malından yemeye yorulmaktadır.

Rüyada kırık bardaklar görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, başarı ve zenginlik getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardak kırıkları toplamak evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kişinin rahat edeceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık bardak görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, ailesinin de büyük olacağına tabir olunur.

Rüyada kırık bardak toplamak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments