Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardağı kırık görmek

Rüyada bardağı kırık görmek

Rüyada bardağı kırık görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bardağı kırık gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Rüyada cam bardak kırık görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardağı kırık görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına inanılır.

Rüyada kırık bardakta su içmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık çay bardakları görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada kırık bardaklar görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, istediği gibi hareket edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık cam bardağı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık bardakla çay içmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, çok büyük bir rahata ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments