Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardak kırıkları görmek

Rüyada cam bardak kırıkları görmek

Rüyada cam bardak kırıkları görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada cam bardak kırıkları gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Rüyada cam bardak kırığı görmek borçlanılacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada cam bardak kırıkları görmek hayaline kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırık cam bardak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına rivayet eder.

Rüyada cam bardak kırık görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık cam bardağı görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalettir.

Rüyada kırık bardak görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet eder.

Rüyada kırık bardakla çay içmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments