Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarını üstüne yapmak

Rüyada idrarını üstüne yapmak

Rüyada idrarını üstüne yapmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine delalettir.

Rüyada idrarını üstüne yapmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Rüyada idrarını üstüne yapmak nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne idrar yapmak manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalet eder.

Rüyada üstüne idrar sıçradığını görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada üstüne idrar sıçramak borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Rüyada evin içine idrar yapmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına tabir olunur.

Rüyada camide idrar yapmak beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatağa idrar yapmak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada toprağa idrar yapmak gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, huzurlu hissedileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments