Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokağa idrar yapmak

Rüyada sokağa idrar yapmak

Rüyada sokağa idrar yapmak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, dinde tartışmaya, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokağa idrar yapmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda veya bazı girişimlerinizde sonuç alabilirsiniz.

Rüyada sokağa idrar yapmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına alamet eder.

Rüyada sokakta tuvaletini yapmak yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada sokağa çiş yapmak yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sokakta çiş yapmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokakta maç yapmak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işarettir.

Rüyada sokak ortasına tuvaletini yapmak hastalanacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada sokakta tuvalet yapmak arkadaşlarla aranın bozulacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sokağa büyük abdest yapmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments