Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıya idrar yapmak

Rüyada halıya idrar yapmak

Rüyada halıya idrar yapmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, işlerinin sarpa saracağına, insanları kıracağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, neşesini kaçıracağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada halıya idrar yapmak gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada halıya idrar yapmak rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada sürekli idrar yapmak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokağa idrar yapmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya idrar yapmak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kazancının düşeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mutfağa idrar yapmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suya idrar yapmak yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada banyoda idrar yapmak büyük üzüntüler olacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments