Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivene idrar yapmak

Rüyada merdivene idrar yapmak

Rüyada merdivene idrar yapmak bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, rahat bir hayata sahip olmaya, kolay yoldan gelir elde edeceğine, şansının kötüye gideceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada merdivene idrar yapmak gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyler olabilir.

Rüyada merdivene idrar yapmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada çokça idrar yapmak zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne idrar yapmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar tahlili yapmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içine idrar yapmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Rüyada halıya idrar yapmak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine tabir olunur.

Rüyada altına idrar yapmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada yatağa idrar yapmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments