Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak içinde idrar görmek

Rüyada bardak içinde idrar görmek

Rüyada bardak içinde idrar görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, dinde tartışmaya, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardak içinde idrar gördüyseniz:

  • İnsanlara karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada bardak içinde idrar görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, kötü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardağa idrar yapmak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına delalet eder.

Rüyada evin içinde idrar görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına yorulur.

Rüyada bardak içinde balık görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada bardak içinde çay görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına alamet etmektedir.

Rüyada bardağın içinde çay görmek iyi geçiminin de bozulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada bardak içinde süt görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, isteklerin tek tek yerine geleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepsi içinde bardak görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments