Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar testi yapmak

Rüyada idrar testi yapmak

Rüyada idrar testi yapmak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada idrar testi yapmak gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında olmak size keyif verecek.

Rüyada idrar testi yapmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrar testi görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrar testi yaptırmak oğlu evli ise boşanacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, işinden evine gidip geleceğine inanılır.

Rüyada hamile testi yapmak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamilelik testi yapmak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada testi yapmak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Rüyada testiye su doldurmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işaret eder.

Rüyada kızlık testi yaptırmak ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments