Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük idrarını yapmak

Rüyada küçük idrarını yapmak

Rüyada küçük idrarını yapmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, rütbenin yükseleceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük idrarını yapmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada küçük idrarını yapmak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada etrafa idrar yapmak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak iyi zamanlar geçireceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere idrar yapmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, onlardan fayda göreceğine işarettir.

Rüyada kanla karışık idrar yapmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada banyoda idrar yapmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada altına idrar yapmak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, kendini bunu başaracağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada suya idrar yapmak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments