Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada barajda olmak

Rüyada barajda olmak

Rüyada barajda olmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada barajda olmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor.

Rüyada göl baraj görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada barajda boğulmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada baraj yapıldığını görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada barajın taştığını görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına inanılır.

Rüyada temiz baraj görmek hem eğleneceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet eder.

Rüyada baraj görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalettir.

Rüyada su dolu baraj görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil baraj görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments