Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada barajın taştığını görmek

Rüyada barajın taştığını görmek

Rüyada barajın taştığını görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, getirisi çok olan işler yapacağına, hayırlı adımlar atacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, işlerinden de geri kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada barajın taştığını gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarla nasıl başa çıkacağınızı bulmalısınız.

Rüyada taşan baraj görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada barajın taştığını görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada baraj patlaması görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, müjdeli haberler alacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük baraj görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada barajda balık görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, mali gücünü yitireceğine yorulur.

Rüyada dolu baraj görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada baraj yapımı görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada baraj yapıldığını görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments