Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baraj görmek

Rüyada baraj görmek

Rüyada baraj görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada baraj gördüyseniz:

  • Topluluklar içinde konuşmanız veya bazı konularda kendinizi ya da düşüncelerinizi savunmanız gerekiyorsa, öncelikle kendi kendinize hayran olmanız da fayda var.

Rüyada barajda balık görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada baraja düşmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, durgunlaşacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada büyük baraj görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, bahtının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada baraj patlaması görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada baraj görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu baraj görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada baraj yapıldığını görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su barajı görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments