Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil baraj görmek

Rüyada yeşil baraj görmek

Rüyada yeşil baraj görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kötü yola sapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil baraj gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Rüyada yeşil baraj suyu görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil baraj görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göl baraj görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada baraj patlaması görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işarettir.

Rüyada dolu baraj görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, husumetlerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada baraj yapmak kalabalıktan uzak olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada baraj gölü görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada barajda olmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments