Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baraj yapıldığını görmek

Rüyada baraj yapıldığını görmek

Rüyada baraj yapıldığını görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, üzüntü duyacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada baraj yapıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeyin, bazı şeyleri sizin yapmanız veya sizin başlatmanız önem taşıyor.

Rüyada baraj yapıldığını görmek hile ile mal elde edeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına yorulur.

Rüyada baraja atlamak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baraja düşmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada baraj yapımı görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada baraj suyu görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınav barajını geçmek biraz zaman geçmesi gereken haber, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada barajın taştığını görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada baraj gölü görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, keyfinin yerine geleceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments