Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu baraj görmek

Rüyada dolu baraj görmek

Rüyada dolu baraj görmek ayıplanacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, yepyeni biri haline geleceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolu baraj gördüyseniz:

  • Gerçeklere dayalı ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada dolu baraj görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına inanılır.

Rüyada su dolu baraj görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada baraj görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, işinin başına geçeceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada baraj yapıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına işarettir.

Rüyada baraj suyu görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gönlündeki gibi sevileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil baraj görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, kariyer edineceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına yorulur.

Rüyada barajda balık görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet eder.

Rüyada baraja düştüğünü görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments