Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük baraj görmek

Rüyada büyük baraj görmek

Rüyada büyük baraj görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, gönlünün rahata ereceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada büyük baraj gördüyseniz:

  • İlerdeki çekici imkanlar için bazı fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada büyük baraj görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada taşan baraj görmek hatalı yollara sapılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göl baraj görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, iş projelerinin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada baraj yapmak iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Rüyada baraj gölü görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada barajda olmak başarıyla geleceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada baraja düştüğünü görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına alamet eder.

Rüyada barajda balık görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments