Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baraj yapmak

Rüyada baraj yapmak

Rüyada baraj yapmak yokluk ve fakirlik göreceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine işaret eder.

Rüyada baraj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi programlarında veya takımlarında yer almanız için rekabet içine girebilirler.

Rüyada baraj yapmak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınav barajını geçmek doğru işler yapacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada taşan baraj görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada barajda boğulmak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada baraj suyu görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil baraj suyu görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dolu baraj görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada baraj yapımı görmek zenginliğini kaybedeceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments