Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baraja düştüğünü görmek

Rüyada baraja düştüğünü görmek

Rüyada baraja düştüğünü görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına tabir olunur.

Rüyada baraja düştüğünü gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamları gereğinden fazla küçümsüyor olabilirsiniz.

Rüyada baraja düştüğünü görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada baraj yapıldığını görmek parasız ve işsiz kalacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada baraj yapmak kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına işaret eder.

Rüyada barajda balık görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil baraj suyu görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, durumun değişmesine alamet etmektedir.

Rüyada baraj görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada barajda olmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine işarettir.

Rüyada boş baraj görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, yeni bir ortama gireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments