Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşan baraj görmek

Rüyada taşan baraj görmek

Rüyada taşan baraj görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada taşan baraj gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı, aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Rüyada taşan baraj görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, satışların düşeceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına işaret eder.

Rüyada barajın taştığını görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Rüyada barajda balık görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, gönlünün rahata ereceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göl baraj görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına delalettir.

Rüyada barajda yüzdüğünü görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada baraj inşaatı görmek geçecek güzel bir ömre, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, hastalıkların uzak duracağına delalet eder.

Rüyada baraj yapıldığını görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, elindekini de bitireceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık baraj görmek hak yolunu tutacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments