Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya basmak

Rüyada suya basmak

Rüyada suya basmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, kendisini işine veremeyeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada suya basmak gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden olaylar veya rutin akışınız sizi sıkmaya başladıysa, artık bazı şeyleri değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada eve su basmak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına delalettir.

Rüyada su birikintisine basmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Rüyada dükkanı su basmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ev su basmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuna basmak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yolu su basmak dış ticarete atılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evini su basmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına yorulur.

Rüyada şehri su basmak sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments