Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoya idrar yapmak

Rüyada banyoya idrar yapmak

Rüyada banyoya idrar yapmak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, maddi olanaklarının artacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada banyoya idrar yapmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı planlarınız olabilir.

Rüyada banyoya idrar yapmak olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada banyoda idrar yapmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine alamet eder.

Rüyada toprağa idrar yapmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine idrar yapmak yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, yenileceğine, şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvara idrar yapmak arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, onu darda bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada sokağa idrar yapmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, koltuğunun da yükseleceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada camide idrar yapmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kazancın gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada çokça idrar yapmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments