Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide idrar yapmak

Rüyada camide idrar yapmak

Rüyada camide idrar yapmak hastalığın biteceğine, iyi haberler alınacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalettir.

Rüyada camide idrar yapmak gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirleriniz, hayalleriniz veya beklentiler olabilir.

Rüyada camide idrar yapmak çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada sık sık idrar yapmak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalet eder.

Rüyada idrarını üstüne yapmak bir hastalığa maruz kalacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, yeni işler alacağına inanılır.

Rüyada duvara idrar yapmak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada büyük idrarını yapmak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada poşete idrar yapmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada banyoya idrar yapmak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada bir yere idrar yapmak maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments