Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çokça idrar yapmak

Rüyada çokça idrar yapmak

Rüyada çokça idrar yapmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada çokça idrar yapmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamları gereğinden fazla küçümsüyor olabilirsiniz.

Rüyada çokça idrar yapmak işi ile gündeme geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada çokça çiş yapmak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çokça yemek yemek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet eder.

Rüyada çokça ağlamak iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu olacağına ve güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çokça köpek görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, iş sahibi olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet eder.

Rüyada çokça sinek görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine inanılır.

Rüyada çokça karınca görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada çokça yılan görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments