Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoda idrar yapmak

Rüyada banyoda idrar yapmak

Rüyada banyoda idrar yapmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına işarettir.

Rüyada banyoda idrar yapmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya istikrarsız kişiler nedeniyle işlerinizi ihmal etmeyin.

Rüyada banyoya idrar yapmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada banyoda idrar yapmak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada koyu renk idrar yapmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı idrar yapmak zor durumlarda kalacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada suya idrar yapmak meşakkate düşeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalettir.

Rüyada altına idrar yapmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına alamet eder.

Rüyada bir kaba idrar yapmak mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments