Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara idrar yapmak

Rüyada duvara idrar yapmak

Rüyada duvara idrar yapmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, güzelliklerle dolacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvara idrar yapmak gördüyseniz:

  • İş konularında ciddi bir karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada duvara idrar yapmak işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah idrar yapmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işarettir.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına yorulur.

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, hakkıyla kazanca delalet etmektedir.

Rüyada temiz suya idrar yapmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı idrar yapmak korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada bol idrar yapmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, sonunda mutlu olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine işaret eder.

Rüyada sürekli idrar yapmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, zorluklarının biteceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments