Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine idrar yapmak

Rüyada üzerine idrar yapmak

Rüyada üzerine idrar yapmak en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerine idrar yapmak gördüyseniz:

  • İlerleyen saatlerle birlikte kısa mesafede bir yolculuk yapmanız, bazı dedikodular duymanız mümkündür.

Rüyada çok fazla idrar yapmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, acı tecrübeler edineceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada bardağa idrar yapmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvara idrar yapmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada tuvalete idrar yapmak kaybedilen malları tekrar kazanacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada kovaya idrar yapmak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada altına idrarını yapmak mirasa, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada idrar testi yapmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, daha rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada üzerine idrar yapmak hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments