Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda jilet görmek

Rüyada ağızda jilet görmek

Rüyada ağızda jilet görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada ağızda jilet gördüyseniz:

  • Kafanızın içindekileri açığa çıkarmakta güçlük çekebilirsiniz.

Rüyada ağızda jilet görmek günaha gireceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına tabir olunur.

Rüyada jiletle bacak almak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, huzurlu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze jilet atmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, gelişmelerin olacağına işaret eder.

Rüyada saçını jiletle kesmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, işlerinin düzene gireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada jiletle temizlenmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada koluna jilet atmak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada jilet izi görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işsizin iş bulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Rüyada kırık jilet görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments