Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jiletle temizlenmek

Rüyada jiletle temizlenmek

Rüyada jiletle temizlenmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada jiletle temizlenmek gördüyseniz:

  • Yeni şeylere ihtiyacınız var.

Rüyada jiletle temizlenmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına delalettir.

Rüyada kendini jiletle temizlemek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kullanılmış jilet görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarını jiletle almak muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini jiletle kesmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada jiletle kesmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, yiyip içeceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada jiletle saç kesmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kollarına jilet atmak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments