Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jiletle bacak almak

Rüyada jiletle bacak almak

Rüyada jiletle bacak almak daha büyük başarılar kazandıracağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, şansın yüze güleceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada jiletle bacak almak gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, kendi kafanıza göre yaşamak arzuları altında kalabilirsiniz.

Rüyada bacağını jiletle temizlemek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağını jiletle almak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işarettir.

Rüyada bacaklarını jiletle almak insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada jiletle bacak almak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada jiletle bacaklarını almak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret eder.

Rüyada bacakları jiletle almak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza işarettir.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada jilet izi görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments