Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını jiletle kesmek

Rüyada saçını jiletle kesmek

Rüyada saçını jiletle kesmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok sıkıntı çekeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada saçını jiletle kesmek gördüyseniz:

  • Daha uzlaşmacı olmaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada saçını jiletle kesmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada jiletle saç kesmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı jiletle kesmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, daha iyi yerlere geleceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada elini jiletle kesmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada jiletle kesmek maddi olarak zorluk çekileceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine tabir olunur.

Rüyada jiletle parmak kesmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kötü sözler duylacağına alamet eder.

Rüyada jiletle elini kesmek kötü günler geçireceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments