Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna jilet atmak

Rüyada koluna jilet atmak

Rüyada koluna jilet atmak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, bekarsa evleneceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada koluna jilet atmak gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı göstermek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Rüyada kollarına jilet atmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koluna jilet atmak dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine yorulur.

Rüyada kolunu jiletle kesmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine yorulur.

Rüyada kola jilet atmak işlerinin açılacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze jilet atmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada jilet atmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına inanılır.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, huzursuzlukların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada jiletle kesmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments