Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze jilet atmak

Rüyada yüze jilet atmak

Rüyada yüze jilet atmak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine inanılır.

Rüyada yüze jilet atmak gördüyseniz:

  • Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada yüze jilet atmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kola jilet atmak çok sevinip işinin başına geçeceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada koluna jilet atmak kendi işinin sahibi olacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kollarına jilet atmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada jilet atmak ailevi sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, üzücü olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine inanılır.

Rüyada jiletle tüylerini almak rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, maddi gücünün katlanacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada jilet izi görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments